Als voetbal meer is dan een spelletje

De kampioensstrijd van Feyenoord is beslecht. Ze zijn de eerste van ons land, sinds 16 jaar. Het weekend waarin die strijd beslecht leek te moeten worden pakte uit op een fiasco. Het liet veel Feyenoord supporters met een kater achter. Op het moment dat een groep voetbalsupporters een kater heeft kan het behoorlijk uit de hand lopen, dat mag duidelijk zijn. De gemeente Rotterdam greep hardhandig in en liet de ME de supporters kalmeren. Het kwaad was toen echter al geschied. Woedende supporters richtten vernielingen aan en hun gezichten kwamen in een opsporingsprogramma op tv.

Als je toevallig bij de rellen was

Was jij in de buurt van de voetbalrellen, dan is de kans groot dat jouw gezicht ook op tv is geweest. Ben je aangemeld bij de politie van Rotterdam, dan mag je vrijwel zeker bezoek verwachten van een arrestatieteam. Betrokkenheid bij voetbalrellen, vernielingen en bedreiging van de Mobiele Eenheid zijn namelijk zaken waarvoor je eerst op het politiebureau, en later ook voor de rechter moet komen. Zit jij in die situatie maar was je niet betrokken bij een strafbaar delict, dan kan je wel hulp gebruiken.

Wie staat jou bij tussen het geweld

Ben jij op tv beelden geweest die zijn uitgezonden aan de hand van de rellen na een voetbalwedstrijd, dan kan je maar beter een goede advocaat zoeken. Je moet een advocaat zoeken die zich kan inleven in jouw standpunt en jouw zaak kan verdedigen. Singeladvocaten.nl houdt ook van voetbal. Ze kunnen jou helpen in de rechtbank en bij het politiebureau. Ze zullen daarvoor jouw kant van het verhaal helemaal willen horen. Vervolgens zullen ze hun best doen om voor jou tot vrijspraak te komen. Voetbal is een sport, een spel. Wanneer het oorlog wordt is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat.